Spar POP TV

Anja Bordon

Anja Bordon se zaveda, da prav nobena kozmetika ne pomaga, če koža ni nahranjena od znotraj. To je na lastni koži izkusila, ko se je v mladosti soočila z zdravstvenimi težavami, ki so zaradi pomanjkanja hranil pustile posledice na njenem videzu.

Kot diplomirana živilska tehnologinja je ustvarila znamko Gaia Naturelle, pod katero predstavlja prehranski dopolnili s kolagenom in kalcijem ter vlažilno kremo za obraz.

Anja Bordon

Spoznajte izdelke

Gaia Naturelle, naravna kozmetika in prehranska dopolnila

Kolagen je beljakovina, ki predstavlja približno 75 % naše kože, vendar začne sinteza kolagena v telesu upadati po 20. letu starosti. To se na zunaj kaže kot večja izraženost gub in drobnih linij, suha koža, krhkejši nohti, suhi lasje brez sijaja, včasih tudi boleči sklepi. Kljub temu lahko mladosten videz kože in vitalnost telesa vzdržujete s prehranskim dopolnilom Kolagen shot, ki omogoča priporočen vnos kolagena, hialuronske kisline, MSM-ja in vitaminov.

Več o blagovni znamki
Gaia Naturelle, naravna kozmetika in prehranska dopolnila

Spoznajte njeno zgodbo

Video vsebine

Testi izdelkov z Alešom Novakom - 3. sezona

Testi izdelkov z Alešom Novakom - 3. sezona

pred 4 leti

#startajslovenija

startajslovenija Ali si pripravljen/-a na popotovanje s časovnim st...
startajslovenija Si tudi ti en/-a izmed tistih, ki jim ni vseeno, i...
startajslovenija Palačinke z marmelado? 🙅❌
Palačinke z namazom @20_...
startajslovenija [NAGRADNA IGRA] Vsaka mami je najboljša mami! ✨

K...

Želite biti med prvimi, ki izvejo novosti o izdelkih in podjetnikih? Spremljajte nas na družbenih omrežjih Štartaj Slovenija in delite z nami svoje utrinke s #startajslovenija.