Spar POP TV

Špela in Andrej Mis

Špela in Andrej Mis sta podjetniško žilico pokazala že, ko sta v svojem lokalu gostom ponudila sladico, ki ju je ločila od konkurence. Z ljubeznijo do peke sta razvila sufle, ki ga po navadi ponujajo le vrhunske restavracije.

Za naslednji podjetniški korak pa sta si zadala, da bi si njun sufle vsak lahko kadarkoli pripravil doma. S slaščičarskim znanjem sta razvila predpripravljeno in zamrznjeno sladico Moj Sufle, s katero je čokoladno razvajanje možno vsak dan.

Špela in Andrej Mis

Spoznajte izdelke

Soulflé, predpripravljeni čokoladni narastki

Da bi uživali v vrhunski sladici, ne potrebujete spretnosti kuharskega mojstra. Čokoladni narastek je na voljo v treh različicah: Soulflé z 72-odstotno temno čokolado, LCHF Soulflé brez sladkorja in lešnikov Soulflé. Predpripravljeno in globoko zamrznjeno sladico pripravite doma v pečici, zato čokoladna sredica ostane tekoča, zunanja skorjica pa mehka in puhasta. Idealen je za čokoladno razvajanje v dvoje, saj sta v enem pakiranju dva modelčka čokoladne sladice.

Več o blagovni znamki
Soulflé, predpripravljeni čokoladni narastki

Spoznajte njuno zgodbo

Video vsebine

#startajslovenija

startajslovenija Samo eno besedo imamo zate - njoki. ✨
In to ne kat...
startajslovenija Ponedeljek je dan za nove začetke... in nove izdel...
startajslovenija Jabolka - tisto čudežno sadje, ki je istočasno lah...
startajslovenija Najboljši zajtrki so tisti, ki jih pripraviš s 6 ž...

Želite biti med prvimi, ki izvejo novosti o izdelkih in podjetnikih? Spremljajte nas na družbenih omrežjih Štartaj Slovenija in delite z nami svoje utrinke s #startajslovenija.