Spar POP TV
Dan Strajnar

Podjetnik

Dan Strajnar

Za pristen italijanski okus poskrbijo izbrane sestavine

Za pristen italijanski okus poskrbijo izbrane sestavine

Za izjemen okus Pausa Pizze poskrbijo vrhunske lokalne in tradicionalne italijanske sestavine, kot so moka Caputo »00«, mocarela Fior di latte in italijanski pelati. Testo je narejeno iz droži, ki izvirajo iz domačega kvasa z ljubkovalnim imenom Rosi, starega več kot 60 let. Testo je ročno raztegnjeno, pice pa so »predpečene« v pravi neapeljski peči, ki ustreza standardom peke pic, značilnih za jug Italije.

Štartaj Slovenija

Na voljo so pica Maria Margherita, veganska pica Sofia Vegana, pikantna Luigi Piccante in pica Fabio Prosciutto s kraškim pršutom.

Neapeljska pica iz domače pečice

Neapeljska pica iz domače pečice

Priprava je preprosta: pico vzamemo iz embalaže in jo 15-30 minut pustimo, da se odtaja na sobni temperaturi. Nato jo položimo v pečico, ogreto na 220 °C, pred tem skorjo pokapljamo z malo olivnega olja. Pečemo jo 6-7 minut na srednji rešetki.