
Sadne novosti La Popsi: okus poletja in panna cotta
Panna cotta s presenečenjem
Panna cotta, ki je ena izmed najbolj znanih italijanskih sladic, je našla svojo pot na palčko La Popsi. Pridružila se ji je pitaja, pravimo ji tudi zmajev sadež, ki daje svežino sicer mlečnemu okusu. “Predstavljaj si, da v vroči Toskani sediš na zelenem vrtu družinske restavracije. Kar naenkrat mama družine pred tabo stoji s krožnikom, na njem pa je njihova najbolj znana sladica, ki se z receptom prenaša iz roda v rod. Pred tabo postavi panna cotto, oblito s sadjem,” podjetnici Karmen Meze in Neža Mlakar mamljivo predstavita nov okus. Pravita, da panna cotta ne gre iz mode, za unikaten La Popsi podpis pa sta ji dodali še pitajo.

Okus tega poletja po receptu La Popsi
Ko se vsi najljubši okusi La Popsi do zdaj predstavijo na eni palčki, nastane La Popsi okus poletja. Ko zapreš oči na vroč poletni dan in si zaželiš nekaj osvežilnega, te v okusih zagotovo zanese na tropsko stran. Ko si zaželiš anans, mango, pasijonko, limono in kanček medu, ki te okuse lepo zaokroži, dobiš točno to - okus poletja. Pri La Popsi pravijo, da ta okus ravno prav odžeja in nahrani. Je idealen za takrat, ko si želiš osvežitve pa je limonada malo prekisla, ko si želiš malice, pa ne prevelikega obroka, ker je vroč poletni dan. Potem pa se spomniš na La Popsi okus poletja in potešiš svoje želje.
